Tampuuri 8.0»03. Huolto
  • RSS Feed

Last modified on 12/11/2014 9:49 AM by User.

03. Huolto

Ilmoitushallinta

Ilmoitusraportti

Ilmoittaja, tilaaja ja maksaja tietojen näyttäminen vierekkäin tulostaessa

Ilmoitushallinnan raporteilla näytetään jatkossa Ilmoittaja, Tilaaja ja Maksajatiedot vierekkäin ja näin olleen ilmoitus on mahdollista tulostaa kahdelle sivulle.


Kuva: Ilmoitusraportin tulostuksen esikatselussa näkyy Ilmoittaja, Tilaaja ja Maksaja tiedot vierekkäin

Ilmoitushallinnan raportin kenttien näkyminen eri asiakkailla

Tampuurin ilmoitushallinnan uudelle raportille on lisätty asetus, jolla voidaan määrittää mitkä kentät piilotetaan raportilta. Uusi raportti ei ole kaikilla asiakkailla käytössä ja tämän takia tätä ominaisuutta ei voi kaikissa Tampuureissa testata. Ole yhteydessä Tampuuritukeen, jos haluat uuden raportin käyttöön tai haluat uudessa raportissa kenttiä piiloon.

Uusi asetus (Vain Talokeskuksen asiakaspalvelun muutettavissa oleva asetus)

  • ilmoitukset.raportti.piiloteutKentat

 

Kuva: Ilmoitusraportti

Nettilomake

Ilmoitushallinnan nettilomake on erikseen tilattava ja käyttöönotettava tuote eikä se automaattisesti näy Tampuurissa. Ilmoitushallinnan nettilomake ei myöskään ole testattavissa ennen kuin se on otettu käyttöön.

Nettilomakkeella kirjatut ilmoittajan tiedot tallennetaan Tampuurin ilmoitukselle myös tilaajan tietoihin

Erikseen tilattavaan ja käyttöönotettavaan ilmoitushallinnan nettilomakkeen tallennukseen on tehty muutos ilmoittajan ja tilaajan tietojen osalta. Jatkossa nettilomakkeella kirjatut ilmoittajan tiedot tallennetaan ilmoitushallinnassa myös Tilaaja-välilehden tietoihin.

Kuva: Ilmoitushallinnan nettilomake

Kuva: Nettilomakkeella kirjatut tiedot tallentuu ilmoituksella myös Tilaaja-välilehden tietoihin

Hankintajärjestelmä (Huolto / Ilmoitushallinta / Hankintaehdotus)

Hankintajärjestelmä on erikseen tilattava ja käyttöönotettava tuote eikä se automaattisesti näy Tampuurissa. Hankintajärjestelmä ei myöskään ole testattavissa ennen kuin se on otettu käyttöön.

Hankintaehdotuksen summa-tietojen rajaus oikeuksilla

Hankintaehdotuksen raporteista ja sähköposteista on poistettu urakoitsijalta mahdollisuus nähdä tuotteiden hinnat silloin kun uusi oikeus "Hankintaehdotukset summat" ei ole päällä. Uusi oikeus tulee päivityksen jälkeen oletuksena päälle ja oikeus voidaan ottaa pois Ylläpito / Käyttöoikeusroolit kohdassa. 

 

Kuva: Hankintaehdotuksen tuotteet, kun oikeus "Hankintaehdotukset summat" on päällä

Kuva: Hankintaehdotuksen tuotteet, kun oikeus "Hankintaehdotukset summat" ei ole päällä

Tuotteiden hintojen näyttäminen nettona ja bruttona

Lisätty uuden hankintaehdotuksen jättämiseen tuotteille netto ja brutto sarakkeet ja hankintaehdotuksen raportille lisätty brutto-sarake ja muutettu "hinta, ilman alv" > "Netto". Hankintaehdotusta tehdessä näytetään kaikki hintatiedot kahden desimaalin tarkkuudella.