Ylläpito»Sähköpostilähetys
  • RSS Feed

Last modified on 9/26/2017 1:42 PM by User.

Sähköpostilähetys

Video: Ylläpidon sähköpostitoiminto

Sähköpostilähetys

Sähköpostilähetyksellä voidaan käyttäjille lähettää sähköpostiin tietoa suoraan Tampuurin kautta.

Sähköpostilähetyksessä tulee ensin kirjoittaa aihe ja sen jälkeen viesti. Seuraavaksi valitaan halutaanko käyttäjälle lähettää käyttäjätunnus viestin lopussa. Tämä toiminto myös pakottaa salasanan vaihtoon seuraavan kerran kun käyttäjä kirjautuu Tampuuriin.

Pääkäyttäjille lisäohjeistusta unohtuneiden käyttäjätunnusten palauttamiseen löytyy täältä.

Vastaanottajien hakeminen

Vastaanottajien hakemisessa haetaan joko henkilörekisterin henkilöitä tai yritysrekisterin yrityksiä, joilla on vielä syötetty Sähköposti-tieto tietolomakkeelle. Haku ei hae henkilöitä tai yrityksiä, joille ei ole syötetty kyseistä tietoa.

Haun tulos valitaan vastaanottajaksi klikkaamalla keltaista kuvaketta hakutuloksesta. Nappia painamalla vastaanottaja siirtyy Valitut vastaanottajat -laatikkoon, jonka jälkeen voidaan tehdä toinen haku. Kun kaikki vastaanottajat on haettu Valitut vastaanottajat -laatikkoon, Tallenna-nappia painamalla vastaanottajat tallennetaan viestin lähetysikkunan Vastaanottaja-valikkoon.

Vastaanottajien valinnan jälkeen Varmistusviesti-kohta voidaan laittaa päälle, jos halutaan saada omaan sähköpostiin varmistusviesti tehdystä lähetyksestä. Itse lähetys lähtee valituille vastaanottajille Lähetä-nappia painamalla.

Lähetyksen jälkeen Historia-välilehdelle tulee rivi tehdystä lähetyksestä. Historia-välilehdeltä näkyy siis kaikki tehdyt lähetykset.

Version T10.4 yhteydessä Sähköposti työkalun linkki on lisätty myös  Etusivulle Postitustyökalu-linkin alle. Jos käyttäjällä on oikeus "Sähköpostilähetys" päällä, tällöin Sähköposti-työkaluun pääsee niin Etusivulta kuin Ylläpidosta.