Huolto»Käyttöpäiväkirja
  • RSS Feed

Last modified on 6/28/2017 11:45 AM by User.

Käyttöpäiväkirja

Käyttöpäiväkirjaa suositellaan lähinnä harvoin tapahtuviin merkintöihin, koska siinä ei ole hakutoimintoja. Merkinnät ovat esimerkiksi Aikaohjelma, Asetusarvo tai säätökäyrämuutoksia. Merkinnöistä pitäisi näkyä myös miksi on menty muuttamaan aikaisempia asetuksia.

Käyttöpäiväkirja löytyy kiinteistön kohdetiedoista tai Huolto -välilehden alta.

Käyttöpäiväkirjamerkintää voidaan lähteä viemään oikean kiinteistön alle vasemmanpuoleisella hakukentällä tai suoraan Luo uusi merkintä -kuvakkeella.

Käyttöpäiväkirjan pakollisissa kentissä on punainen viiva edessä. Ilman niiden täyttämistä ei pysty merkitää tallentamaan.

Käyttöpäiväkirjan tehtävät

Päiväys Kenttään tulee toimenpiteen päivämäärä.
Järjestelmä Voidaan osoittaa merkintä suoraan oikeaan järjestelmään. Järjestelmä voidaan hakea kiikarikuvakkeella. (järjestelmä = päätason huoltokohde huoltokirjasta)
Huoneisto Merkintä voidaan kohdistaa suoraan huoneiston alle. Huoneisto voidaan hakea kiikarikuvakkeella.
Kuvaus Kirjoitetaan tapahtunut toimenpide (mitä tehty, miksi tehty). Asetusarvomuutoksissa, aikaohjelmissa ja säätökäyrämuutoksissa myös mistä arvosta muutettu mihin arvoon.
TLuokka Toimenpideluokka. Pääsääntöisesti käytetään siis Asetusarvomutos, Aikaohjelmamuutos tai Säätökäyrämuutos -kohtia.
Suorittaja On yleensä automaattisesti kirjaajan nimi mutta jos toimenpiteen on suorittanut joku muu, kirjoitetaan oikean suorittajan nimi tähän.
 
Tallentamisen jälkeen käyttöpäiväkirjamerkintään ilmestyy Kommentit -välilehti. Siellä eri toimijat voivat käydä merkkaamassa kommentteja liittyen itse käyttöpäiväkirjamerkintään.
 
Kommentin pystyy lisäämään klikkaamalla vihreällä + -merkillä varustettua puhekuplaa.
 
 
Merkintä tallentuu klikkaamalla disketin kuvaketta.
 
 

Kommenttiin tallentuu aina hetki, jolloin kommentti on annettu sekä itse kommentti ja kommentin antajan nimi.

Sinisellä nuolella päästään käyttöpäiväkirjamerkinnästä pois, jolloin tulee näkyviin kiinteistön kaikki käyttöpäiväkirjamerkinnät.