Phone»Sovelluksen asentaminen
  • RSS Feed

Last modified on 6/30/2017 10:46 AM by User.

Sovelluksen asentaminen

Tampuuri Phone -sovellus asennetaan Windows Phonelle Kauppa -sovellusta käyttäen. Kauppa -sovellus on puhelimessa aina esiasennettu sovellus ja se löytyy sovelluslistalta K -kohdan alta. Kauppa -sovellus näkyy yleensä myös puhelimen aloitusnäkymässä ja sovelluksen voi avata niin sovelluslistalta kuin aloitusnäytöstä.

Kaupassa Tampuuri Phone -sovelluksen asentaminen tapahtuu hakemalla (alareunassa suurennuslasi) Tampuuri -hakusanalla ja  valitsemalla hakutuloksista Tampuuri Phone -sovellus. Itse sovellus asennetaan puhelimeen Asenna -nappia painamalla.

Tampuuri Phone -sovelluksen asentaminen kestää hetken, minkä jälkeen sovellus tulee näkyviin puhelimen sovelluslistaan. Sovelluslistalta Tampuuri Phone -sovelluksen voi lisätä puhelimen aloitusnäyttöön pitämällä sormea pitkään sovelluksen päällä ja valitsemalla avautuvasta valikosta kiinnityksen aloitusnäyttöön.

Aloitusnäytössä sovelluksen kokoa tai paikkaa voi muuttaa pitämällä sormea pitkään Tampuuri Phone -sovelluskuvakkeen päällä. Tämän jälkeen kuvake ikään kuin nousee ylös muokattavaksi ja sovelluksen voi joko siirtää tai sen kokoa voi muokata. Tampuuri Phone -sovellus kannattaa siirtää aloitusnäytössä mahdollisimman ylös, ettei aloitusnäyttöä tarvitse joka kerta skrollata alas Tampuuri Phone -sovelluksen avaamiseksi.