Phone»Käyttäjätilin lisääminen
  • RSS Feed

Last modified on 6/30/2017 10:42 AM by User.

Käyttäjätilin lisääminen

Jotta Tampuuri Phone -sovellus osaa keskustella Tampuurin kanssa, tulee sovellukseen syöttää Tampuuri -käyttäjän tiedot. Käyttäjätietoja tulee syöttää ainakin yksi mutta Tampuuri Phone -sovellus osaa keskustella automaattisesti myös monen Tampuuri -tilin kanssa.

Käyttäjätietojen lisäämisessä ensimmäisenä syötetään Tampuurin tilinimi. Tilinimi on käytännössä Tampuuri asiakasnimi, jonka voi varmistaa kirjautumalla Tampuuriin ja avaamalla inforuudun (vasemmassa yläkulmassa i-nappi). Tampuurin inforuudussa näytetään tilin nimi, joka syötetään Tampuuri tili -kenttään Tampuuri Phone -sovelluksessa.

Tampuurin käyttäjätunnus ja salasana ovat täysin samat mitä käytetään myös perus Tampuurissakin selaimella.

Tilin, käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen painetaan alalaidassa näkyvää tallennusnappia (nuoli oikealle) ja tarkistetaan Tampuurista ovatko tiedot oikein. Jos virheitä ei löytynyt, siirrytään automaattisesti tehtävälistalle ja haetaan aktiiviset ilmoitukset tehtävälistaan Tampuurista. Jos tiedot olivat väärin, näytetään siitä virheilmoitus ruudun ylälaidassa. Virhetilanteessa käyttäjätiedot on mahdollista syöttää uudelleen.

Lisäkäyttäjien sekä käyttäjätietojen poistamisesta on oma osio myöhemmin tässä ohjeessa.