Phone»Tehtävät
  • RSS Feed

Last modified on 6/30/2017 10:51 AM by User.

Tehtävät

Tehtävät-listalla näytetään kaikki aktiivisena olevat tehtävät Tampuuri Phone -sovelluksen alisovelluksista. Tässä vaiheessa Tampuuri Phone -sovelluksessa ei ole kuin Ilmoitushallinta-alisovellus, joten tehtävälistalla näytetään kaikki aktiiviset ilmoitukset. Tulevaisuudessa kun Tampuuri Phone -sovelluksessa on enemmän alisovelluksia, näytetään tällä koontilistalla kaikki tekeminen alisovelluksesta riippumatta.

Tehtävälistalla on ylimmäisenä aina vanhin tehtävä. Lista on järjestetty näin sen takia, että myös vanhat tehtävät tulevat tehtyä eivätkä tehtävät unohdu listan loppuun.

Tehtävän vasemmassa näytetään kuvakkeella tehtävän tyyppi (alla olevassa kuvassa mustalla pohjalla IL -teksti) sekä värikoodilla tehtävän tila. Ilmoituksien osalta punainen väri kuvastaa Avoin -tilassa olevaa ilmoitusta, keltainen väri kuvastaa Vastaanotettu -tilassa olevaa ilmoitusta ja pinkki väri Odotuksessa -tilassa olevaa ilmoitusta.

Tehtävät -listalla näytetään vain aktiiviset tehtävät. Ilmoituksien osalta aktiiviset tehtävät tarkoittavat Avoin, Vastaanotettu ja Odotuksessa -tiloissa olevia ilmoituksia. Tehty, Valmis, Laskutukseen tai Laskutettu -tilassa olevia ilmoituksia ei ladata Tampuuri Phone -sovellukseen.

Tehtävälistalta pääsee avaamaan tehtävän täydelliset tiedot klikkaamalla tehtäväriviä. Ilmoituksien osalta tehtävän klikkaaminen avaa suoraan ilmoituksen perustiedot ja siihen liittyvät toiminnot.

Tehtävälistan voi päivittää manuaalisesti painamalla tehtävälistan alalaidassa olevaa synkronointinappia (kaksi nuolta). Tehtävälista päivittyy myös automaattisesti 15 minuutin välein. Niin manuaalinen kuin automaattinen synkronointi hakee uudet tiedot sekä päivittää olemassa olevien tehtävien tiedot Tampuurista (Tampuureista). Myös sovelluksen käynnistymisen yhteydessä tehdään automaattinen synkronointi.

Tehtävälistan alalaidassa on toimintonappi myös ilmoituksen lisäämiseen (pluskuvake). Uuden ilmoituksen lisäämisestä on oma osio myöhemmin tässä ohjeessa.