Phone»Käyttäjät
  • RSS Feed

Last modified on 6/30/2017 10:41 AM by User.

Käyttäjät

Jotta Tampuuri Phone -sovellus osaa keskustella Tampuurin kanssa, tulee sovellukseen syöttää Tampuuri -käyttäjän tiedot. Käyttäjätietoja tulee syöttää ainakin yksi mutta sovellus osaa keskustella automaattisesti myös monen Tampuuri -tilin kanssa.

Käyttäjälistan käyttäjää klikkaamalla pääsee näkemään käyttäjän tiedot ja Käyttäjätiedot -ruudussa on mahdollista poistaa myös käyttäjä. Käyttäjän poistaminen poistaa kaikki tähän käyttäjään kytketyt tiedot.

Käyttäjätietojen syöttämisessä (Lisää käyttäjä -toiminto) ensimmäisenä syötetään Tampuurin tilinimi. Tilinimi on käytännössä Tampuuri -asiakasnimi ja tämän asiakasnimen voi varmistaa kirjautumalla Tampuuriin ja Tampuurissa avaamalla inforuudun (vasemmassa yläkulmassa i-nappi). Tampuurin inforuudussa näytetään tilin nimi ja tämä sama teksti pitää syöttää Tampuuri tili -kenttään Tampuuri Phone -sovelluksessa.

Tampuurin käyttäjätunnus ja salasana ovat täysin samat mitä käytetään myös perus Tampuurissakin selaimella.

Tilin, käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen painetaan alalaidassa näkyvää tallennusnappia (nuoli oikealle) ja tämän jälkeen Tampuurista tarkistetaan onko tiedot oikein. Jos tiedot olivat oikein, siirrytään automaattisesti tehtävälistalle ja haetaan aktiiviset ilmoitukset tehtävälistaan Tampuurista. Jos tiedot olivat väärin, näytetään siitä virheilmoitus ruudun ylälaidassa. Virhetilanteessa käyttäjätiedot on mahdollista syöttää uudelleen.