Tampuuri 10.4»06 Isännöinti (T10.4)
  • RSS Feed

Last modified on 10/10/2016 12:14 PM by User.

Tags:

06 Isännöinti (T10.4)

Budjettiraportin tulostus massana sarakevalinnoin

Budjetoinnissa oleva Toteumaraportti nimeltä "Budjettiraportti" on jatkossa mahdollista tulostaa massana siten että ohjelma kysyy ennen tulostusta raporttiasetukset:

Tulostusvalinnat tuodaan ruudulle ennen varsinaisen raportin päivittämistä ja tulostusasetukset vaikuttavat kaikkiin tulostettaviin budjetteihin.

 

Budjetoinnin vuosikohtaiset neliöt

Budjetoitaessa koko omistajan kiinteistömassaa, tulee usein esiin tilanne missä budjetoitavien kohteiden neliöt vaihtuvat budjettikaudelta toiselle (asuntoja myyty, rakennuksia purettu). Versiossa T10.4 on budjetin perustietoihin lisätty näkyville kenttä "Yksikkömäärä" mihin ohjelma automaattisesti noutaa valitun perusteen mukaisen yksikkömäärän kyseiselle vuodelle kohderekisteristä.

 

Syöttämällä kenttään poikkeava yksikkömäärä tulee kyseiselle vuodelle voimaan lomakkelle tallennettu yksikkömäärä ja samalla se huomioidaan myös vertailukauden yksiköinä seuraavilla raporteilla: "Raportti" (budjettilomakkeelta aukeava tuloste), toteumaraporttien "Budjettiraportti" sekä "Toteutunut/budjetoitu budjettiketjutus". Tallennettu yksikkömäärä huomioidaan myös budjettilomakkeella.

Esimerkkikuvassa edellisen vuoden yksikkömääräksi on tallennettu merkittävästi poikkeavat neliöt, ja tämä huomioidaan raportille vertailusarakkeen vuokra/neliö -laskennassa :