Tampuuri X-käyttöohjeet»Ilmoituslista
  • RSS Feed

Last modified on 9/21/2017 4:10 PM by User.

Ilmoituslista

Oma Seinä

Ilmoitukset listalle ladataan kaikki ne ilmoitukset, jotka on määritetty kirjautuneelle käyttäjälle ja ovat joko Vastaanotettu tai Avoin tilassa.

Ilmoitukset ikkunan oikeasta reunasta, voidaan suodattaa ilmoituksia tiettyyn järjestykseen jolloin listaukseen nousee ainoastaan ne ilmoitukset jotka on valittu. 

Ilmoitukset on listattu listalle päättyy päivämäärän mukaan. Päättyy päivämäärästä nähdään myös onko ilmoituksen suoritusaika viimeistään päivämäärä mennyt jo ohi. Jos päivämäärä on punainen on suoritusaika viimeistään päivä mennyt ohi. Jos taas päivämäärä näkyy mustana on ilmoituksen suoritusaikaa vielä jäljellä.

Avoin -tilaiset työt näkyvät listauksessa viimeisenä vastaanotettujen töiden jälkeen,  koska silloin kun työ otetaan vastaan eli työn tila muuttuu Vastaanotettu -tilaan määritetään tuolloin työlle alkaa ja päättyy päivämäärät.

Ilmoituslomake

Perustiedot

Omalta seinältä päästään yksittäiselle ilmoitukselle painamalla ilmoituksen edessä olevaa ilmoitusnumeroa.

Ilmoituksen avauduttua nähdään ilmoituksen vasemmassa reunassa ilmoituksen työtehtävän perustiedot. Perustiedoista voidaan muokata kaikkia niitä kenttiä, jotka on katkoalleviivattu.

Muokattavia kenttiä ovat Lisätiedot, Kiirellisyys, Suoritusväli, Sisäänpääsy, Kotieläimet ja Vikaluokka.

Kentän tietoja saadaan muokattua painamalla kentän tekstiä tai päivämärää, jota halutaan muokata. Painalluksen jälkeen avautuu tekstikenttä, johon voidaan vapaasti syöttää tietoa. Tai jos kyseessä on esimerkiksi kiirellisyys -tai päivämäärä -kenttä, avautuu näkymään alasvetovalikko, josta saadaan valittua kiireellisyys tai päivämäärä -kenttä josta saadaan valittua päivämäärät.

Tietojen täytön jälkeen, muutokset saadaan tallennettua painamalla hyväksy -painiketta, tai hylkää painiketta. Tallennuksen jälkeen tulee näkymän yläreunaan viesti onnistuneesta tallennuksesta.

Muutetut tiedot päivittyvät automaattisesti Tampuuriin samantien, eikä muutoksia tarvi hyväksyä erikseen Tampuurin puolella. 

Ilmoituslomakkeelta löytyy myös karttanäkymä jolla päästään tarkastelemaan tarkemmin kohteen sijaintia. Karttanäkymää voidaan liikutella ja zoomata lähemmäksi. Karttanäkymästä voidaan myös tarkastella kohdetta katukuvassa viemällä keltainen henkilö -kuvake kartalle.

Karttanäkymän alapuolelta voidaan ladata näkyviin kohteen edelliset ilmoitukset näkyviin. Tämä nopeuttaa itse ilmoituslomakkeen lataamista, koska edellisiä ilmoituksia ei ladata listaukseen jo sivun latauksen yhteydessä.

Ilmoitukselta löytyy myös tiedot kohteen osapuolista. Jos kohteella on paljon osapuolia, listataan ne usealle sivulle.

Ilmoituksen alareunasta nähdään myös ilmoitukseen lisätyt liitteet.

Myös kommentit osioon on lisätty Lataa -painike, joka tuo ilmoitukseen lisätyt kommentit listaukseen.