Perinnän tulosteet
  • RSS Feed

Last modified on 4/23/2020 9:44 AM by User.

Perinnän tulosteet

Valvontaruudun toiminnosta "Perinnän tulosteet" voidaan tulostaa sopimukseen liittyviä perintätulosteita. Tulosteisiin viedään tyypillisesti reskontran maksuhistoriaraportti sekä vuokra-/vastikevalvonnan velkaerittely, mutta varsinaiset perintätulosteet ovat asiakaskohtaisia kirjanmerkittyjä Word -pohjia perinnän hoitamiseen (esim. kirjeet käräjäoikeuteen tai asukkaalle halutulla sisällöllä).

Toiminnossa on mahdollisuus käsitellä myös Isännöinnin tulosteita, jotka samalla tavoin ovat asiakaskohtaisia kirjanmerkittyjä Word -dokumenttejä esim. häiriöistä huomauttamiseen.

Word -muotoisten kirjepohjien lisääminen toimintoon vaatii aina asiakkaalta mallin asiakirjasta, tarvittavien kirjanmerkkien lisäämisen tampuuriin sekä Word -pohjan asennuksen (työmäärä vaihtelee kirjanmerkkitarpeen mukaan). Velkaerittely tai maksuhistoria raportti kytketään toimintoon Visma Tampuurin toimesta. Halutessasi perinnän tulosteet käyttöön, ota yhteys asiakasvastaavaan.

Perinnän tulosteet -painike näytetään myös "Perintälista" toiminnossa, samat raportit ovat käytettävissä myös tuossa toiminnossa. Perintälistan ohjesivu.