Etusivu»Isännöitsijäntodistus 3.0»Pääkäyttäjä
  • RSS Feed

Last modified on 2/5/2020 9:47 AM by User.

Tags:

Pääkäyttäjä

Kirjanmerkkien käyttö Wordissä

Kirjanmerkki on Wordin ominaisuus, näitä ohjeita tarkempaa tietoa tarvittaessa kannattaa tutustua ohjelman omiin ohjeisiin.

Kun aloitetaan Tampuurin lomakepohjien muokkaus, on kannustettavaa aloittaa sillä, että Word-asiakirjoille laitetaan lisätyt kirjanmerkit näkyviin. Tämä tehdään Wordin asetuksista.

Asetuksen jälkeen kirjanmerkki näkyy Wordissä näin: eli hakasulut tarkoittavat että tekstin joukossa on kirjanmerkki. Jos hakasulkeissa on tekstiä, se tarkoittaa että luotuun kirjanmerkkiin on lisätty käyttöä helpottava kommentti, ilman kommenttia kirjanmerkki näyttää tältä: . Olemassa olevaan Word-pohjaan kirjan merkin voi lisätä seuraavasti: Wordissä mennään Lisää-valikkoon ja valitaan Kirjanmerkki -toiminto.

Aukeavassa ikkunassa näytetään asiakirjassa jo olevat kirjanmerkit listana (joko aakkojärjestys tai sijainnin mukaan) ja uuden kirjanmerkin voi lisätä kirjoittamalla tekstilokeroon käytettävän hakusanan (hakusana tulee olla Visma Tampuuri Oy:n isännöitsijäntodistustoimintoon kytkemä):

Lisää uusi kirjanmerkki -painikkeella on lisätty Word-pohjaan ja vaihtamalla muokatun pohjan Tampuuriin saa uuden version käyttöön.

Isännöitsijäntodistuksen Word-pohjan lisääminen Tampuuriin

Version 3.0 isännöitsijäntodistuksen pohjaa säilytetään Kunnossapidon Lomakkeisto -toiminnossa, Isännöitsijäntodistuspohjat -kansiossa. Uuden pohjan lisääminen Lisää lomakepohja -toiminnolla, olemassa olevan avaaminen tai muokkaaminen/nimeäminen työpöydältä -kuvakkeella.

Lisäyksen jälkeen näytetään pudotusvalikossa.